Eerste super positive ervaring : we huurden priëlen voor het schoolfeest. Topservice, het team is super vriendelijk en zeer reactief. We gaan met plezier deze ervaring herhalen.

Vinciane, uit Brussel

Ik heb dit weekend een tuinversnipperaar gehuurd. Ik moet wel toegeven dat ik sinds mijn verhuis enige krediet bij Usitoo geniet. Wat een genoegen om voor de klanten dergelijke service op aanvraag en aandacht voor de kleine details te bieden.

Edouard, van Ohain

Een geweldig concept! Ik heb het getest en keur het goed! Zeer goede communicatie. Hierdoor kunnen we minder kleine electro of andere huishoudmiddelen kopen die we toch weinig gebruiken. Ruimtebesparend thuis is zeer merkbaar.

Laurence, van Schaerbeek

HONDERDEN VOORWERPEN TE HUUR

Perfect functioneel en proper

DICHTBIJ U IN DE BUURT OF BIJ ONS

in een afhaalpunt dichtbij u in de buurt

UW EIGEN VOORWERPEN VERKOPEN

en ontvang USI om er andere mee te huren

TUINIEREN?

Zet de tuin terug in orde voor de lente

BOEK NU EEN OBJECT

10 USI-punten aangeboden bij uw eerste reservering: gebruik de code “USITOO”

EEN SNELLE ONDERSTEUNING

Neem contact met ons op via het chatpictogram rechtsonder

Usitoo is een innovatief concept van voorwerpencatalogus. U wenst dat wij uitleg verschaffen over onze werkwijze, puntenverhuur, abonnementsformules… Wij beantwoorden al uw vragen.

EEN VERHUUR ZONDER BEPERKING

Huur zoveel voorwerpen als u ze nodig hebt

U kunt zoveel voorwerpen huren als u wilt op basis van uw USI-quotum dat beschikbaar is op uw account en zolang uw abonnement actief is.

EEN COÖPERATIEF PROJECT, GEËNGAGEERD

Laten we de voorwerpen gebruiken in plaats van ze te bezitten

Usitoo bevordert de functionaliteit van voorwerpen en stimuleert een duurzamere consumptiemodus. Laten we samen meer delen, minder verspillen, gebruik ontwikkelen in plaats van bezit.

Zij steunen ons: